bierproeverijtje.nl

Wie zit er achter bierproeverijtje.nl?

Gaya bierproeven Gaya, onze bierkenner, de drijvende kracht, is met haar 25 jarige leeftijd en een neus voor heerlijke bieren onze expert in bieren. Zo probeert ze zichzelf steeds te ontwikkelen in de kunst van het bierproeven en anderen te prikkelen met een groot aanbod van verschillende bieren, met hun verschillende smaken en geuren. Haar idee om bierproeverijen op locatie te verzorgen klonk bij velen goed in de oren, en zij besloot dan ook om zichzelf een doel te stellen, het creƫren van een onvergetelijke avond met een heerlijk smaakpalet van bieren en haar kennis en enthousiasme over bier zo over te brengen dat ieder wild wordt van de verleidingen die bier te bieden heeft.

"Bierproeven doe je met (je) gevoel"

Er zijn zoveel verschillende ingrediƫnten die de bieren uniek maken, dit samen met uw persoonlijke beleving, smaak en mening vormen uw eigen favoriet(en).

Onze doelstelling

bier proeven op locatieEen middag of avondje plezier, met lekker bier. Wij willen dat u na ons bezoek een leuke bierproeverij achter de rug heeft, en dat u, als u weer eens een lekker biertje drinkt, nog eens kan terugdenken aan dat leuke moment.

Wat bieden we aan?

Wanneer u voor een bierproeverij van bierproeverijtje.nl kiest, kiest u voor een geheel verzorgd moment waar wij u meenemen in de wereld van het bierproeven. We gaan leren hoe we moeten proeven, houden onze bevindingen bij op een proeffomulier onder vergezelling van kleine verhalen met feitjes en leuke weetjes over bier en over de bieren die u aan het proeven bent. Ga zitten en geniet. Wij verzorgen de gehele ervaring.