Vragen?

Hoe ziet zo'n geweldige avond eruit?

Wanneer de dag van de proeverij is aangebroken komen we bij u langs met de heerlijke bieren uit uw gekozen arrangement. U zult een vijftal bieren proeven in proefglazen en het enige wat u hoeft te doen is genieten van het bier met zijn geur, kleur, uitstraling en smaak. De presentatie van de bieren is afhankelijk van het arrangement, tussen het proeven door is er tijd voor kleine verhalen met feiten en wat leuke weetjes over bier en over het bier dat u aan het proeven bent. Hoe lang een bierproeverij duurt, hangt helemaal af van hoe het loopt, maar zoals ze zeggen; gezelligheid kent geen tijd!

Waar moet ik zelf voor zorgen?

De bierproeverij en alles wat daarbij komt kijken wordt verzorgd door ons, u hoeft alleen een geschikte locatie te vinden en voor voldoende zit- of staanplaatsen te zorgen, het enige wat we verder nog nodig hebben is stromend water, en het liefst warm water.

Hoe ver van te voren moet ik een proeverij vastleggen?

Wanneer u contact met ons opneemt kijken we of de door u gewenste datum nog vrij is, is deze nog vrij, dan zetten we voor u een optie neer, wanneer u binnen 7 dagen na het ontvangen van de offerte definitief kiest voor een proeverijtje wordt deze dag voor u vastgelegd.

Hoe kan ik nu een bierproeverij boeken?

Neem contact met ons op via het contactformulier, wij kijken eerst of de door u gewenste datum nog vrij is, wanneer deze datum nog vrij is, zetten we voor u een optie neer, en gaan we met u verder met het boeken van een bierproeverij en maken we een offerte voor u, vanaf dit moment is de datum voor deze offerte 7dagen geldig. De offerte omvat de totaalprijs van de proeverij inclusief de reiskosten. Wanneer u uw boeking definitief heeft gemaakt, vragen we u om 2 weken voor aanvang van de proeverij een aanbetaling te doen van een gedeelte van het totaalbedrag.

Ik heb een persoon minder of extra voor de proeverij, wat nu?

Dat is geen probleem, heeft u één persoon of meer extra, laat dit ons dan even weten, dan zorgen we dat we ook voor deze persoon of personen bier meebrengen, Een persoon minder is ook geen probleem, mits u boven het minimum aantal personen blijft van het betreffende arrangement. De prijs wordt gewoon aangepast.

Kan ik jullie ook bellen?

Dat kan, maar helaas is het internet niet zo zorgvuldig met telefoonnummers, dus mail ons even en wij bellen u of geven ons telefoonnummer door.