Onze arrangementen

We hebben voor u een uitgebreid aanbod in arrangementen. Onze zeven vaste arrangementen bevatten bieren die door ons persoonlijk worden geselecteerd. De inhoud van de arrangementen wijzigt dan ook regelmatig. Daarnaast hebben we nog een arrangement die afhankelijk is van het moment, de 'Thema Special'.

Blindproeverijtje

bierproeverij blind proeven

Het proeven van de bieren gebeurt geblinddoekt waardoor u zich helemaal kunt concentreren op de geur en de smaak. Deze vorm van proeven zorgt ervoor dat je echt gaat nadenken wat u proeft. Het proeven zonder zicht geeft een verrassende sfeer en kan ieders verbazing wekken.

hollandse proeverijHollands Glorie

Proef het beste bier van Nederlandse bodem. We hebben voor u een selectie gemaakt van verschillende Nederlandse bieren, stuk voor stuk kwaliteit. Maak kennis met de lekkere bieren die ons eigen landje te bieden heeft.

bier per soortPer soort

Er zijn vele soorten bieren, wanneer u dol bent op een speciale soort, is dit arrangement iets voor u. U kunt bijvoorbeeld denken aan Tripels, Geuzen, Witbieren, Trappisten of Abdijbieren.

fruitige bierenFruitbieren

Fruitbieren, en dan vooral de gezoete varianten worden vaak gezien als een ´vrouwenbier´, zeker de laatste tijd zijn deze bieren in populariteit gestegen, dit arrangement is leuk voor vrouwen, maar natuurlijk ook voor mannen.

gevarieerd bierVariatie maakt de combinatie

Laat u verrassen door deze proeverij waar de bieren gevarieerd zijn, geniet van een uitlopend bereik aan bieren.

wereldbierenAround the World

Bieren komen uit het noorden, het zuiden, het oosten en het westen, leer bieren kennen uit de hele wereld. Bier wordt op vele plekken gebrouwen, soms al tientallen jaren, soms pas enkele maanden, ontdek bieren uit alle hoeken van de wereld, dichtbij en ver weg.

bockbierDe Bockerijders

Dit arrangement bestaat volledig uit Bockbieren. Deze sterke bieren zijn seizoensbieren die passen in de koude maanden.

proeverij op maatProeverij op maat

Uiteraard kunnen we voor uw gezelschap een proeverij op maat samenstellen, bijvoorbeeld met een ander aantal bieren, een ander programma, bieren met een exclusief karakter of vineuze bieren.

themabierenThema Specials

Er zijn momenten in het jaar waarin bepaalde bieren het meest tot hun recht komen. Op het moment hebben we een enkele specials die de revue passeren. De zomerspecial is een selectie van verfrissende bieren die heerlijk bij de warme zon passen, de lentespecial is een selectie van lentebokken en kruidige bieren, en tenslotte de Kerstspecial, een selectie van winter en kerstbieren die perfect bij het einde van het jaar passen. Naast deze vaste specials hebben we zo nu en dan een bierproeverij met een bijzonder thema. Op dit moment is de Thema Special:'Belgisch genot'.